Surabaya
Indonežansko - Kineski restoran
Surabaya
Ponosno kombinujemo nasleđe istočnjačke kuhinje sa savremenim inovacijama kako bismo vam doneli nezaboravne ukuse koji će vas povesti na putovanje kroz vreme i prostor.
O nama...
Kapacitet velike i male sale restorana je 52 mesta i bašte sa dodatnih 45 mesta. Objekat je klimatizovan, sa salom za pušače i nepušače. Ima bežični (wireless) internet, restoran ima obezbeđen parking za 20 vozila. Omogućava organizovanje proslava do 50 osoba.
Takođe radimo i kućnu dostavu na području Novog Sada.
Indonežansko-kineski restoran Surabaya od 1994. godine kada je otvoren, svojim rafiniranim izborom jela i prelepo uređenim ambijentom, postao je prepoznatljivo mesto za sve one koji žele da sebi pruže nezaboravno uživanje.
Za veliki broj poslovnih ljudi i njihovih novosadskih domaćina, restoran Surabaya je vise od navike.Idilična atmosfera i vrhunski specijaliteti su ono što ispunjava na kraju napornog dana.
Tradicionalna indonežansko-kineska hrana priprema se prema originalnim receptima, a sastojci za jela se brižljivo odabiraju.Osnovu čine začini od soje i karija,a tu su i ljute papričice, beli i zeleni biber, specijalno sušene pečurke, indonežanski bambus i vinegar-indonežansko sirće. Klice soje i kukuruza šećerca , kao i raznovrsni ukusni sosovi čine ovu ikebanu još bogatijom.
Na meniju je više od 60 raznovrsnih jela istočnjačke kuhinje, a i vrhunski konobari su spremni da preporuče specijalitet koji odgovara ukusu gosta.
Naravno uz svako jelo odabraće i najbolje vino.
Svakako dugogodišnje ugostiteljsko iskustvo vlasnika Dragana Pavlovića, doprinelo je da svaki gost restorana Surabaya bude vrhunski uslužen, kao i u svim svetskim restoranima.
Najbolju ocenu restorana Surabaya daju gosti u knjizi utisaka. Pohvala ima gotovo na svim jezicima sveta.Tako je jedna gošća zapisala „ova hrana je stvorena za bogove, posle nje se osećam lako i prijatno, stalno se smejem iako nisam ni okusila alkohol, svakako ću ponovo doći“.
Osećaj užitka u restoranu Surabaya zaustavlja vreme, briše svakodnevne brige i briše geografska rastojanja.
RESTORAN SURABAYA – RESTORAN KRALJEVSKOG ZALOGAJA
Ponuda jela...
Indonežansko-kineska ishrana predstavlja ukusnu i raznoliku kombinaciju indonežanske i kineske kuhinje, koja je duboko ukorenjena u istoriji i kulturi ovih zemalja. Ova izvanredna fuzija jela donosi spoj začina, tekstura i ukusa koji osvajaju srca gurmana širom sveta.
Ova jedinstvena kombinacija prožima bogatstvo i raznolikost sastojaka koje obe zemlje nude. Tipična indonežansko-kineska jela često kombinuju sveže morske plodove, povrće i različite vrste mesa, poput piletine, svinjetine i škampa. Kako bi se postigla savršena ravnoteža ukusa, koriste se najrazličitiji začini, što rezultira hrskavim i aromatičnim jelima koja zadovoljavaju sva čula.
Osim specifičnih jela, indonežansko-kineska ishrana ima i svoje tradicionalne običaje i ceremonije pri serviranju hrane. Naime, društvena interakcija tokom obroka ima poseban značaj, a deljenje jela sa porodicom i prijateljima predstavlja važan deo ovog kulinarskog iskustva. S obzirom na bogatstvo i raznolikost ponude, ova kuhinja nudi nešto za svakoga, od ljubitelja pikantnih jela do onih koji preferiraju blage ukuse.